Black eyed peas

I tre månader har vi nu kört samma pass på Body Pumpen. Det är så det fungerar hos Les Mills (de som är ansvariga för de här passen som börjar med "Body") En gång i kvartalet släpps en ny koreografi med ny musik.
I tre månader har jag tränat mina biceps till Black eyed peas låt som jag tror heter Boom boom pow. Den är väldigt trevlig och har ett bra beat. Det tyckte nog även bebin, för varenda gång gick den igång som fasen när det var dags för biceps. Hela resten av passet var den ganska lugn, men när det var dags för biceps började den genast sparka hårt och leva om. Trodde såklart det var en slump först, men sen hände det utan undantag hela tiden. Innan bicepslåten är det triceps och då var den så still så still, men när Black eyed peas drog igång blev det livat.
Idag var det nytt pass och Black eyed peas var utbytta mot nåt annat som inte alls föll bebin i smaken på samma sätt. Ganska lugn hela passet.
Men när den kommer ut, då ska vi minsann prova. Gillar den Black eyed peas, eller är det kanske tvärtom? Det återstår att se. Svar kommer förhoppningsvis inom en månad.

No comments: