Gästerna har landat!

örsta bloggstoppet igår! När vi nu fått fint besök fanns det inte riktigt utrymme att sitta och hänga vid datorn igårkväll. Nu har vi emellertid ännu en förmiddag med regn så vi sitter på terrassen och myser och lyssnar på åskan som mullrar vid horisonten.
Precis som idag var det regn igår förmiddag, och vi hängde hemma och läste och busade med Vira. Max hämtade lunch hos Puk och när Vira sov middag passade vi på att träna. Först hopprep och sen Body Balance. När vi låg där på terrassen och lyfte rumporna mot taket släntrade den loja poolkillen in i trädgården. Vi valde att fortsätta och det är nästan så man hade varit beredd att betala en slant för att få veta vad han tänkte. Men när vi sen gjorde armhävningar och Max hoppade lite mer hopprep och snubblade och piskade sig själv på tår och rygg flinade poolkillen deltagande.









































Vid halv fem dök familjen Thiel upp, och vi blev mycket glada över att se dem, men gladast av alla blev nog Vira. Hon blev så fruktansvärt glad när hon fick träffa sina fina kusiner och låg och attackskrattade hela eftermiddagen. Och Lova gav henne leksaker och log mot henne och lilla Vira var alldeles överlycklig över att få träffa någon annan än sina tråkiga föräldrar. Det var verkligen roligt att se, och första gången jag upplevt att hon verkligen blivit glad av att träffa någon.
Under eftermiddagen blev det bad och sen gick vi och åt hos Puk och medan vi satt på restaurangen dök faktiskt två andra sällskap upp, något som aldrig tidigare har hänt. Tomas lyckades också se en läkarkollega från Stockholm skymta förbi. Att det verkligen var läkarkollegan vet vi eftersom en kvinna knackade på hos oss häromdagen och frågade efter någon med just det namnet. Liten värld kan man säga.
Vi fortsatte kvällen på terrassen med GT, glass och kaffe och naturligtvis massor av prat. Det är alltid lika roligt att träffa familjen Thiel och oerhört trevligt att de kunde "komma förbi" nu när vi ändå var "i närheten".
Nu ska vi vänta ut Vira som sover, och kanske regnet innan vi drar ut på dagens äventyr. Bilen byttes igår ut mot en buss så alla får en egen plats och ett eget säkerhetsbälte. Max passade dessutom på att sälja vår barnstol till biluthyraren, vi visste ju att hon inte hade någon, och nu fick hon köpa vår för halva priset. Bra för henne och bra för oss!







































1 comment:

Thiel said...

Underbart hus och underbar tomt att hänga i! Några extra fina minnen:
1) Viras skratt
2) Emlan rider ponny på stranden
3) Fanny rider ponny på stranden
4) Max rider ponny på stranden
5) Hummerlunch!
6) Glassfrossa
7) Max minns sina tågluffarår